2020-12-10 13:00

Danish Cyber Defence vil styrke alliancer mellem virksomheder og indgår tæt strategisk samarbejde med Banshie

Partnerskab mellem Danish Cyber Defence og Banshie

Danish Cyber Defence har over det sidste år arbejdet med, at etablerer en række virksomhedsalliancer, hvor der samarbejdes om cyber i stedet for at løse udfordringerne separat. Cybersikkerhed skal efter vores opfattelse ikke være et konkurrenceparameter mellem danske virksomheder, men et område hvor man står sammen for at øge den fælles sikkerhed, bekæmpe professionelle kriminelle og modstå presset fra fremmede statsaktører.

Med henblik på at styrke allianceprojektet har Danish Cyber Defence indgået et tæt strategisk partnerskab med Banshie. Dette partnerskab styrker allianceprojektet på alle parametre, idet Banshie tilføjer nogle af de stærkeste offensive og defensive profiler indenfor cybersikkerhed, hvilket muliggør vores vision om at få konkret cybersikkerhed ind i alle lag af de danske virksomheder. Banshie vil tiltræde ejerkredsen og Thomas Birn indtræde som ny CEO for Danish Cyber Defence.

Begge selskaber vil fremadrettet holde fokus på deres eksisterende kerneforretning og fortsat styrke hver deres kompetencer. Herved styrkes både det enkelte firma og samarbejdet. Vi arbejder ud fra mantraet ”sammen står vi stærkest.”

”Jeg er glad for, gode kræfter har fundet sammen om den vigtige opgave at samle danske virksomheder i en alliance mod cyberangreb. Der er for få virkelig teknisk kapable danskere på dette område - jeg kan til gengæld glæde mig over, at denne alliance nu råder over adskillige. Det lover godt for projektet - og for Danmark - i en udfordrende periode i vores historie” siger bestyrelsesformand i Danish Cyber Defence Søren Pind

“Vi er meget stolte over at indgå et så tæt partnerskab med Danish Cyber Defence - En virksomhed, der deler vores ambition om samarbejde og om en fælles front. Allianceplatformen som Danish Cyber Defence er ved at opbygge, er netop hvad virksomhederne har behov for. En hjørnesten og en fælles vision vi sammen kan styrke” siger Dennis Nilsson, CEO for Banshie


Contact us

+45 5364 8009

[email protected]

Kigkurren 8N 4th floor, 2300 Copenhagen S

Consulting | Training | News

© 2020 Danish Cyber Defence A/S · Kigkurren 8N 4th floor · 2300 Copenhagen S · CVR 38871064